Världens bästa kusiner 💗 del 1

Vad tacksam jag är. För att få bo i ett land där jag inte behöver vara rädd för att bli bombad om jag går ut. Jag är så tacksam för att ha en sån stor släkt, vänner och mat på bordet. Jag är enormt tacksam för detta.

Idag är det julafton. Det har varit en riktigt bra dag, trots att jag inte har haft någon som helst julkänsla. Men att få träffa hela pappas familj och spendera hela dagen med dom, då kom den. Känslan som är så mysig. När man öppnar paketet från farmor & farfar och får den obligatoriska julpyjamasen. Eller paket från världens bästa Olivia, som istället för att köpa mig någonting, skämt pengar till UNHCR för att hjälpa till i flyktingskatastrofen. Jag är oerhört tacksam för denna kloka människa. 
Jag & världens bästa Olivia.

Har även träffat mina andra kusiner, men vi är så många så vi köper inte julklappar till alla, utan i år fick jag av Olivia. Men så oerhört tacksam för dom också. De är ju bäst lixom. 
Alla 8 kusiner 💗 

Nu ska jag avsluta dagen i soffan, i min nya pyjamas, bredvid min älskade Niklas och titta på tomten är far till alla barnen. 

Puss, god natt och god fortsättning! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

linneklundd.blogg.se

Kommer skriva om allt mellan himmel och jord. Mycket om mina tankar om människors lika värde. Välkommen att läsa!

RSS 2.0