GRYM HELG

Denna helgen har varit riktigt bra!

Började med after work på Torino i hop med ett riktigt härligt gäng vänner. 

Här är jag, Edvin & Albin. Men det var sju personer till som var med.
Fåk kom ner på natten och var här tills igår natt. Man blir så himla glad utav Fåk. 💕
Lördagen började jag med att slänga i en tvätt i maskinen och sedan dra in till Tranås med Sara och Fåk. Vi gjorde våra naglar. Sååå nöjd!!!💁💅👏✌️ Här är mina naglar. 

Kvällen spenderades jag och Fåk i hop med Niklas, Didrik och Ewe. Blev en tur till Jönköping för att äta lite. Dock var det nästan inga kök öppna så sent som vi var ute. Men fick bli ett hamburgerhak vid Centrum. Men det var kul att få umgås lite med så bra människor. 
Idag har jag ätit pannkaksfrukost med Ewe och Didde, varit hos mamma och pappa & nu mys i soffan med Niklas. Laddar upp för en ny jobbvecka med Farmen & senare Private Practice. 

Puss & kram ❤️

Snart helg,..

Torsdag, jag har lunchrast. Sitter på jobbet och tänker på vad jag ska skriva här idag. 
Övar inför alla hjärtans dag konserten då jag och barnen på jobbet ska dansa och sjunga, både på svenska och arabiska. Spännande!!!!👏👏👏 
Idag blir det en tur till Jönköping efter jobbet och sedan hem & kolla på Grey's anatomy med Ewe. Kul!😘

I helgen ska jag fixa mina naglar ihop med Sara, och sedan kommer Fåk ner till Småland och umgås ett tag!👌🏼✌️ längtar så... Men nu måste jag tillbaka till arbete. 👌🏼 
En liten misslyckad snögubbemåling från gårdagen projekt. 


Puss och kram ❤️

Bara vara

Måndag igen...

Då var det måndag och en ny vecka. Jag har verkligen världens bästa jobb. Jag är anställ av socialtjänsten som flyktingsassistent & jobbar på ett evakueringsboende just nu. Att få umgås med barn mellan 1 månad och 18 år varje dag är helt underbart. På detta jobbet ger så mycket av mig själv och vill verkligen göra allt för dom. Men, det som jag älskar är att jag får ännu mer tillbaka. Så mycket uppskattning, så mycket glädje och så mycket att minnas. Detta är en del av mitt liv som jag aldrig kommer att glömma. Den har gett mig så mycket och det betyder massor. Skulle kunna vara där varje dag, varje vecka så länge de bor där. 

Just nu ligger jag i soffan hemma hos mig och Niklas och kollar på Modern Family. Sjukt bra serie! 

Puss & kram ❤️ 

linneklundd.blogg.se

Kommer skriva om allt mellan himmel och jord. Mycket om mina tankar om människors lika värde. Välkommen att läsa!

RSS 2.0